Nykyaikaiseen ajoneuvokaluston huoltoihin ja korjauksiin tarvitaan erikoisosaamista. KL-ServicePartner‐ korjaamo tarjoaa Mercedes‐ Benz‐, BMW‐ ja Volvo ‐asiantuntemusta ja meillä on asianmukaiset välineet vianetsintään ja korjaustyöhön.

Huollot ja korjaukset tehdään aina alkuperäisten huolto‐ja korjausohjeiden mukaisesti alkuperäisvalmistajan valmistamilla, alkuperäislaatuisilla varaosilla.

Korjauksen laatu vastaa aina laadultaan ja kestävyydeltään autoon alun perin asennettua.

Siksi KL-ServicePartner on hyvä valinta Premium‐auton huoltoihin ja korjauksiin.

Maksa sinulle sopivissa erissä

Osamaksusopimuksen voit myös tehdä korjaamossa heti ostohetkellä, jolloin maksat ostoksesi juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Luoton summasta riippuen voit valita maksuajaksi 3 – 24 kuukautta. Kun teet osamaksusopimuksen saat ensimmäiset 30 päivää korottomana.

Saat kerran kuukaudessa tililaskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Yli 2500 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.

Hae luottopäätös ennakkoon ja nopeuta asiointiasi.

Katsastus korjaukset

Me huolehdimme autosi katsastuskunnosta

Kaipaako autosi kunnostusta ennen määräaikaiskatsastusta? Soita ja varaa aika! Hyvinkään Autoexpert varmistaa autosi katsastuskunnon ja tekee tarvittaessa tarvittavat korjaukset. Tuomalla auton katsastustarkastukseen säästät helposti, kun tarpeettomat uusinta katsastuskäynnit jää pois ja pakokaasumittaus on valmiiksi suoriteetu edullisemmin.

Halutessasi myös käytämme autosi katsastukonttorilla!

Katsastushuollossa tarkistamme:

  • pakokaasupäästöt
  • epätasaisesti pitävät ja kuluneet jarrut
  • vialliset valot
  • vuotavat tai vialliset pakoputket
  • kuluneet iskunvaimentimet
  • väljät ohjausnivelet

katsastus

Vikakoodien luku

Vikakoodien luku meiltä odottaessa

obd

Luemme autosi vikakoodit odottaessa. OBD-mittauksessa tutkitaan auton toimintaa sen oman ajoneuvotietokoneen tallentamien tietojen pohjalta. 1.1.2001 ja sen jälkeen rekisteröidyissä ottomoottorilla varustetuissa henkilö- ja pakettiautoissa OBD-mittaus on säädetty pakolliseksi katsastukseen liittyväksi toimenpiteeksi 1.1.2004 alkaen.

Mittauksessa selvitetään ajoneuvon ajonaikaiset virhetilanteet. OBD (On-Board Diagnostics) eli ajoneuvon sisäinen valvontajärjestelmä valvoo auton moottorin ohjausyksikön komentoja ja niiden vasteita. Uudemmissa autoissa on käytössä OBD2 standardin mukainen luentatapa. Luemme vikakoodit myös OBD2 liitäntää käyttävistä autoista.

Määräaikais huollot

Öljynvaihto, hihnat ja jarrut kuntoon

Suoritamme kaikki autosi huolto-ohjelmaan kuuluvat tarkistukset ammattitaidolla, merkkikorjaamoa edullisemmin. Olemme erikoistuneet hammashihna käyttöisten nokka-akselin hihnojen, kiristimien ja ohjainrullien vaihtoon. Muistathan että hammashihnan vaihtamatta jättämisellä saattaa olla todella kalliit seuraukset.

Useissa nykyautoissa hihnan katkeamisen tai hampaan hyppäämisen seurauksena on myös laajamittainen kansiremontti.  Älä siis mieti vaan pyydä tarjous ja varaa aika hihnanvaihtoon.

Auton määräaikaishuolloista huolehtiminen lisää myös auton käyttöikää tuntuvasti!

nokkahihna

Öljynvaihdot

Autosi moottorin tärkein huoltokohde

Moottorin eliniän kannalta tarkein huoltotoimenpide on öljynvaihto. Autosi oikean öljynvaihto välin löydät autosi huoltokirjasta. Normaaliöljyjä käytettäessä vaihtoväli on usein 10 000 – 15 000 km. Joissakin Long Lifeöljyjä käyttävissä malleissa jopa 30 000 km. Vanhemmissa historiallisissa autoissa on öljyt syytä vaihtaa 5 000 km välein. 

Me Hyvinkään Autoexpertillä hoidamme öljynvaihdot pikaisesti, käyttäen huippulaadukkaita Castrol öljyjä. Huolehdimme myös jäteöljyn ja käytetyn öljynsuodattimen asianmukaisesta hävittämisestä

oljynvaihto

Ilmastointihuolto

Korjaukset, kylmäaineen vaihdot ja täytöt

Onko autosi ilmastoinnin teho laskenut? Tuo autosi ilmastointihuoltoon Hyvinkään Autoexperttiin. Vanhastakin ilmastointilaitteesta tulee uudenveroinen kylmäaineen vaihdon/täytön jälkeen.

Me Hyvinkään Autoexpertillä tarkistamme samalla järjestelmän mahdolliset vuodot. Lopeta hikoilu ja varaa aika heti! Korjaamme myös rikkoontuneet ilmastoinnin osat. Kysy tarjous!

ilmastointi

1980-luvulla ilmastointi kuului kalliimpien autojen varusteisiin. Tällä vuosituhannella ilmastointi yleistyi myös keskiluokan autoissa ja nykyään ilmastointi kuuluu jo useiden pikkuautojenkin vakiovarustukseen. Ilmastointilaitteen toiminta perustuu siihen, että laitteen sisällä kiertävän kylmäaineen olomuotoon vaikuttamalla  saadaan aine kuljettamaan lämpöenergia ohjaamotilasta moottoritilaan. Käytännössä tämä on mahdollista muuttamalla kylmäaineen painetta, jolloin kylmäaine lauhtuu lauhduttimessa ja höyrystyy höyrystimessä.

Ilmastointi huolto

Kylmäainemäärää ei voi mitata paineita katsomalla, usein ainoa keino on käyttää kylmäaineet laitteen ulkopuolella huoltopullossa ja punnita se ilmastointihuollossa. Oikea kylmäainemäärä lukee auton konehuoneessa valmistajan asentamassa kilvessä.

Auton ilmastointilaitteissa käytetään R134a kylmäainetta ja ilmastointihuoltoa tekevän asentajan on erikseen osoitettava oleva pätevä työhönsä.

Vuotavaa ilmastointilaitetta ei saa täyttää – vaan vuoto on aina ensin löydettävä ja korjattava, jonka jälkeen laite voidaan täyttää kylmäaineella. Mikäli ilmastointi on tehoton tai ilmastointi ei toimi, niin laitetta ei kannata pelkästään tyhjiöidä ja täyttää järjestelmä. Näin tehtynä ilmastointi toimii ehkä muutaman päivän, mutta mahdollinen vuoto jää korjaamatta.

Ilmastointijärjestelmissä on kylmäainetta noin 700 – 800g ja normaali hävikki kylmäaineessa on noin 50–70 grammaa vuodessa. Mikäli ainetta joudutaan lisäämään yli 100 g on syytä epäillä vuotoa, eikä normaalia hävikkiä.

Täyttöhuollossa laitteisto tarkastetaan automaattitesterillä vuodon varalta, lisätään tarvittaessa kylmäainetta ja kompressoriöljyä. Tällaisessa pikahuollossa laitteistolle tehdään vuototesti testerillä, jossa putkiston paine imetään ulkoilman paineen alapuolelle ja katsotaan, tuleeko järjestelmään ilmaa mahdollisesta vuodosta. Alipaineistus kestää vähintään 15 minuuttia. Tarvittaessa ilmastointilaitteen vuodon etsintään voidaan käyttää typpisarjaa. Tällöin järjestelmä täytetään vaarattomalla typellä korkeaan paineeseen, jolloin mahdollinen vuoto löytyy helposti.

Pakokaasu mittaukset

Pakokaasumittaukset odottaessa

Suoritamme henkilö- ja pakettiautojen pakokaasumittaukset edullisesti odottaessa, ilman ajanvarausta! Kunnossa ja säädöissä oleva moottori säästää luontoa ja vähentää polttoaineen kulutusta.

pakokaasut

Katso tämänhetkinen tarjouksemme etusivulta!

Pakoputkien vaihdot

Pakoputkien vaihdot edullisesti

Pöriseekö autosi pakoputki. Viallinen pakoputki on este ajoneuvon katsastukselle ja nostaa naapureiden karvat pystyyn. Vaihdamme pakoputkiston joko kokonaan tai osoittain tarpeen mukaan.

 pakoputket

Viallinen pakoputki lisääpolttoaineen kulutusta ja tukkeutunut katalysaattori tukehduttaa useimmiten matkan teon kokonaan

Pyörien 4-pyörä suuntaus

Kuluuko renkaat epätasaisesti?

Kuluuko renkaat epätasaisesti. Syynä on useimmiten pyörien suuntauksessa. Nykyaikaisella 4-pyöräsuuntaus laitteistollamme säädämme pyöränkulmat tehtaan antamiin arvoihin.

suuntaus

Renkaat kuluvat suuntauksen jälkeen tasaisemmin ja kestävät pidempään.

Webasto-lämmittimet eivät vaadi varsinaista määräaikaishuoltoa. Kuitenkin kaikissa teknisissä laitteissa tulee pitkäaikaisen käytön myötä erilaisia tilanteita, jolloin lämmitin tarvitsee lähempää tarkastelua ja mahdollista huoltoa. Valtuutetulla Webasto huollolla on tarvittavat erikoistyökalut ja taito tehdä Webasto-lämmittimillle perushuolto tai tarvittaessa vaihtaa vioittunut komponentti uuteen.

Uusimmat Thermo Top -mallit voidaan tarkistaa PC-dignostiikkaohjelmalla irroittamatta lämmitintä ajoneuvosta. Tämän mahdollistaa Webaston edistynyt automatiikkateknologia.

Valtuutettu Webasto huolto Hyvinkäällä

  • huollot
  • korjaukset
  • asennukset

webasto

Autoterm lämmittimet

Edullisempi, pitkäkestoisempi ja luotettavampi!

Myymme ja asennamme edulliset, pitkäkestoiset ja luotettavat Autoterm ajoneuvolämmittimet. Autoterm lämmittimillä on kahden vuoden takuu. Tuotevalikoimasta löytyy lämmittimet diesel ja bensiinimoottoreille, sekä vesi- että ilmalämmittiminä. Lämmitintä on mahdollista käyttää ajastimella varustetulla ohjauspaneelilla, joka asennetaan auton kojelautaan. Esilämmittimen käynnistysaika voidaan ohjelmoida ohjauspaneelista. Käytön aikana ohjauspaneeli näyttää jäähdytysjärjestelmän lämpötilan ja esilämmittimen toimintomoodin.

logo-ja-lammitin

Autoterm lämmittiin on saatava Gsm Termo –laite lämmittimien kauko-ohjaukseen. Laitteella on mahdollista kytkeä laite päälle pois GSM-verkkoa hyväksi käyttäen. Lämmitintä ohjataan ilmaisen kännykkäsovelluksen avulla.